Färdigbearbetade komponenter

Färdigbearbetade komponenter

Vi levererar högkvalitativa, färdigbearbetade komponenter med utgångspunkt i vårt centrifugalgjutna material men vi färdigbearbetar även på inköpt material. Ingen detalj är för liten eller för stor. Läs mer om vår kapacitet nedan.

Kapacitet

Våra horisontella svarvar möjliggör bearbetning av komponenter med upp till 1 meter i diameter och 4 meter i längd. Dessutom kan våra vertikala svarvar hantera ännu större dimensioner, med en kapacitet på upp till 2,4 meter i diameter och 1,5 meter i höjd. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en sömlös och effektiv process från koncept till färdig produkt. 

ERFARENHET

Oavsett om det gäller prototyper, små serier eller storskalig produktion, kan vårt team med erfarna maskinoperatörer och ingenjörer möta olika produktionsbehov. Vi förstår vikten av att leverera komponenter som inte bara uppfyller tekniska krav utan också är kostnadseffektiva och hållbara.

 

Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss visa hur våra färdigbearbetade komponenter kan optimera din tillverkningsprocess och möta dina unika krav. Med vår kompetens och tekniska kapacitet är vi redo att leverera skräddarsydda lösningar som driver din verksamhet framåt.

stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Vill du veta mer?

ämnesrör

Friformssmide

Stålrör

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen