Friformssmide

Friformssmide

Smidena designas och tillverkads för att möta de högsta kraven inom industriella tillämpningar. Vi kombinerar teknisk personal med material av högsta kvalitet för att skapa smiden som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande industriella standarderna.

Precision & Noggrannhet

Våra förbearbetade smiden är resultatet av precision och noggrannhet under tillverkningsprocessen. Genom att använda effektiv smidesteknik skapar vi smiden med jämnhet och konsistenta dimensioner, vilket säkerställer optimal prestanda i färdigbearbetat utförande i olika industriella miljöer. Typiska förbearbetade smidesprodukter kan vara axlar, hylsor, ringar, skivor och stänger och dessa levereras i smitt, i grovbearbetat utförande eller som en, utifrån kundens ritning, färdigbearbetad produkt. Denna metod möjliggör också snabbare produktion och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder.

Erfarenhet

Smidena är konstruerade för att leverera exceptionell styrka och livslängd i dimensioner upp till 10 ton och de finns tillgängliga i det flesta stålsorter. Smidesprocessen ger produkterna överlägsen strukturell styrka och gör dem lämpliga för de mest krävande arbetsförhållandena. Vi strävar efter att tillverka smiden som inte bara möter tekniska specifikationer utan också överträffar förväntningarna när det gäller pålitlighet och livslängd. Produkterna smids hos underleverantör.

stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Vill du veta mer?

ämnesrör

färdigbearbetade komponenter

Stålrör

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen