Kvalitet/Miljö

Kvalitet

Laholm Stål har lång historia inom kvalitet och hållbarhet. Vi strävar efter att leverera stålprodukter av högsta standard och tillförlitlighet. Genom att prioritera innovation och ansvarsfull tillverkning fortsätter vi att vara en pålitlig partner för våra kunder världen över.

Hållbarhet/miljö

Vi på Laholm Stål är engagerade i att driva vårt stålgjuteri på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Vi är ISO 14001 certifierade och använder fossilfri el för både smältning och värmebehandling av vårt stål för att minimera vår miljöpåverkan och maximera vår hållbarhetsutveckling som tillgodoser dagens behov, utan att kompromissa med framtida generationers förmåga att tillgodose deras behov. 

Genom att implementera moderna produktionsmetoder och använda återvunnet material så strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön och samtidigt leverera produkter av hög kvalitet.

 

En av de framstående fördelarna med centrifugalgjutning är dess förmåga att skapa projektunika förbearbetade ämnesrör med minimala materialförluster. Detta gör metoden kostnadseffektiv och resurssnål, samtidigt som den möjliggör tillverkning av detaljer som uppfyller exakta specifikationer.

Våra certifikat:

Godkänd stålproducent enligt ABS (Amercan Bureau of Shipping)

Godkänd stålproducent enligt DNV (Det Norske Veritas)

Pressure Equipment Directive (PED) (2014/68/EU)

ISO 14001

ISO 9001

Rulla till toppen