Ämnesrör

Ämnesrör - Laholm Stål

Laholm Stål levererar ämnesrör av hög kvalitet, kännetecknade av sin flexibilitet, hållbarhet och pålitlighet. Vi specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av rostfria ämnesrör i olika rostfria och värmebeständiga stålsorter och färdigbearbetade artiklar.

stålrör, rostritt rör, legeringar
stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Ämnesrör av kvalitet

Vi är en leverantör av högkvalitativa ämnesrör och skräddarsydda metallprodukter. Våra ämnesrör i rostfritt stål täcker ett oändligt spektrum av dimensioner och flertalet olika legeringar/ståltyper, alt från låglegerade martensitiska, till austenitiska, till duplex, lean duplex och super duplex och till mer höglegerade som fullt austentiska 254 SMO. Ämnesrören förbearbetas till kundens önskade mått, vilket gör dem både kostnadseffektiva och tidsbesparande för kunden vid färdigbearbetning. Våra ämnesrör idealiska för de flesta olika industriella användningsområden både på land och till havs.

Hållbarhet

Våra förbearbetade ämnesrör är kända för sin överlägsna hållbarhet och precision. Vi är ISO 14001 certifierade och använder fossilfri el för både smältning och värmebehandling av vårt stål för att minimera vår miljöpåverkan och maximera vår hållbarhetsutveckling som tillgodoser dagens behov, utan att kompromissa med framtida generationers förmåga att tillgodose deras behov. Oavsett om du behöver ämnesrör för tillverkning eller andra applikationer, erbjuder Laholm Stål en flexibilitet som möjliggör skräddarsydda lösningar för dina unika behov.

ERFARENHET

Laholm Stål har över 60 år av erfarenhet inom stålgjuteribranschen, och vår expertis sträcker sig över olika sektorer, inklusive tillverkningsindustrin, energisektorn och mycket mer. Vårt team av erfarna gjutare och ingenjörer arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika krav.

stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Vill du veta mer?

stålgjuteri

Rostfria rör

Stålrör

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen