STÅLGJUTERI

STÅLGJUTERI AV KVALITET

Din expert för högkvalitativ centrifugalgjutning inom stålindustrin! Som ledande stålgjuteri har vi inriktat oss till att leverera hållbara och precisionstillverkade ämnesrör genom att använda den avancerade tekniken centrifugalgjutning.

Processen

Våra stålrör är tillverkade med precision och uppfyller höga branschstandarder, vilket gör dem perfekta för olika användningsområden. Oavsett om du behöver rör för industriella applikationer, marina projekt eller andra ändamål, har vi på Laholm Stål den optimala lösningen för dig.

ERFARENHET

Laholm Stål har över 60 år av erfarenhet inom stålgjuteribranschen, och vår expertis sträcker sig över olika sektorer, inklusive tillverkningsindustrin, energisektorn och mycket mer. Vår personal består an erfarna gjutare, maskinoperatörer och ingenjörer som arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika krav. Inget projekt är för litet eller för stort!

HÅLLBARHET & MILJÖ

Vi på Laholm Stål är engagerade i att driva vårt stålgjuteri på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Vi är ISO 14001 certifierade och använder fossilfri el för både smältning och värmebehandling av vårt stål för att minimera vår miljöpåverkan och maximera vår hållbarhetsutveckling som tillgodoser dagens behov, utan att kompromissa med framtida generationers förmåga att tillgodose deras behov. 

Genom att implementera moderna produktionsmetoder och använda återvunnet material så strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön och samtidigt leverera produkter av hög kvalitet.

 

En av de framstående fördelarna med centrifugalgjutning är dess förmåga att skapa projektunika förbearbetade ämnesrör med minimala materialförluster. Detta gör metoden kostnadseffektiv och resurssnål, samtidigt som den möjliggör tillverkning av detaljer som uppfyller exakta specifikationer.

Stålgjuteri

Vill du veta mer?

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen