centrifugalgjutning

Hur vi arbetar med centrifugalgjutning

Vi erbjuder centrifugalgjutning av ämnesrör där kvalitet och precision möts för att skapa rostfria, syrafasta och värmebeständiga stålprodukter av överlägsen kvalitet. Hos oss på Laholm Stål är vi stolta över att erbjuda centrifugalgjutning som garanterar enastående hållbarhet och isotropiska materialegenskaper genom hela produkten. 

 

Vår expertis inom centrifugalgjutning gör oss till en pålitlig partner för alla dina stålbehov. Vi utnyttjar centrifugalkraft genom att rotera gjutformarna med extremt hög hastighet när stålet stelnar, vilket resulterar i en finkornig stålstruktur exceptionell styrka hos våra gjutna produkter. Våra gjutna ämnesrör får exceptionellt goda egenskaper för efterföljande svetsning och bearbetning. Vi kombinerar avancerad teknik med noggrannhet för att skapa detaljer och komponenter som uppfyller och överträffar de mest krävande industriella standarderna.

skräddarsydda lösningar för dig

Med årtionden av erfarenhet i branschen och med erfarna gjutare och ingenjörer så har vi förmågan att hantera allehanda projekt inom olika sektorer. Vi förstår att varje kund har unika behov, och erbjuder därför skräddarsydda lösningar som passar för varje specifikt önskemål. Oavsett om det är små detaljer eller större komponenter kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa stålprodukter som motsvarar dina förväntningar.

Vi är stolta över vår förmåga att vara flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders krav. Vårt stålgjuteri är utrustat för att hantera olika projektstorlekar och komplexitetsnivåer, vilket gör oss till det idealiska valet för centrifugalgjutning, oavsett om det är för enstaka prototyper eller storskalig produktion. Från oss kan du förvänta dig överlägsen kvalitet & precision inom centrifugalgjutning. Vi levererar skräddarsydda stålprodukter för alla marknader.

stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Vill du veta mer?

stålgjuteri

rostfria rör

Stålrör

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen