Precisionsgjutning

Precisionsgjutning

Vi är experter inom precisionsgjutning och tillverkning av högkvalitativa stålprodukter. Vi är specialiserade på att leverera precisionsgjutgods i rostfria material med enastående noggrannhet och överlägsen kvalitet.

 

Vår långa erfarenhet inom precisionsgjutning gör oss till det självklara valet för detaljer upp till 100 kg/st, och vi arbetar mycket med små till riktigt stora serier med komplex geometri och höga krav på ytfinhet. Vi minimerar behovet av efterföljande bearbetning, vilket inte bara effektiviserar efterföljande bearbetningsprocess utan också minskar kostnaderna för verktyg. De precisionsgjutna detaljerna bearbetas i moderna maskiner till färdig geometri utifrån kundens ritning.

Metod

Vi använder modern teknik och avancerade metoder för att säkerställa att vårt precisionsgjutgods uppfyller och överträffar industrins krav. Oavsett om du behöver detaljer för papper och cellulosa, livsmedel, eller andra tillämpningar, kan Laholm Stål leverera högpresterande precisionsgjutgods som passar dina exakta specifikationer. Formtillverkning och gjutning sker hos underleverantör.

stål rör, gjutning, stålgjuteri, gjuteri
precisionsgjutning, precisionsgjutgods

Vill du veta mer?

stålgjuteri

rostfria rör

Färdigbearbetade komponenter

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen