Valsade & smidda ringar

Valsade & smidda ringar

Designas och tillverkads för att möta de högsta kraven inom industriella tillämpningar. Vi kombinerar teknisk personal med material av högsta kvalitet för att skapa ringar som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande industriella standarderna.

Valsade & smidda ringar
Valsade & smidda ringar

precision och noggrannhet

Våra valsade ringar är resultatet av precision och noggrannhet under tillverkningsprocessen. Genom att använda effektiv valsningsteknik skapar vi ringar med jämnhet och konsistenta dimensioner, vilket säkerställer optimal prestanda i färdigbearbetat utförande i olika industriella miljöer. Ringarna kan levereras i grovbearbetat utförande eller som en, utifrån kundens ritning, färdigbearbetad produkt. Denna metod möjliggör också snabbare produktion och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder.

ERFARENHET

De smidda ringarna är konstruerade för att leverera exceptionell styrka och motståndskraft i dimensioner från Ø250mm upp till Ø4 500mm och höjd upp till 500mm samt finns tillgängliga i det flesta stålsorter. Smidesprocessen ger ringarna överlägsen strukturell styrka och gör dem lämpliga för de mest krävande arbetsförhållandena. Vi strävar efter att tillverka ringar som inte bara möter tekniska specifikationer utan också överträffar förväntningarna när det gäller pålitlighet och livslängd. Ringarna smids och valsas hos underleverantör.

stålrör, ämnesrör, centrifugalgjutning

Vill du veta mer?

ämnesrör

Friformssmide

Stålrör

kontakta oss

Oavsett om ditt behov sträcker sig från mindre serier till storskalig produktion, är Laholm Stål det självklara valet för högkvalitativa stålprodukter. Vi satsar på att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och upptäcka hur vi kan bli din pålitliga partner inom stålgjutning och tillverkning.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Rulla till toppen